top of page

U heeft bij ons pensioen opgebouwd

De meeste mensen hebben geen tijd en zin om stil te staan bij hun pensioen. U waarschijnlijk ook niet. Begrijpelijk. Toch is het belangrijk om op tijd na te gaan of uw pensioen voldoende is. Als u uw pensioen namelijk wilt verbeteren, dan moet u zelf in actie komen.

Pensioen bij Hagee Stichting

U heeft in het verleden pensioen opgebouwd bij Hagee Stichting. Als u dat pensioen niet hebt meegenomen naar uw nieuwe pensioenuitvoerder dan staat het voor u gereserveerd bij ons. U heeft een ouderdomspensioen en een nabestaandenpensioen bij ons staan. Het nabestaandenpensioen is voor uw partner en/of kinderen na uw overlijden. Wilt u precies weten hoeveel pensioen u heeft opgebouwd? Log dan in op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

 

U kunt uw pensioen ook meenemen naar uw nieuwe pensioenuitvoerder.

We noemen dat waardeoverdracht. Het is niet altijd financieel aantrekkelijk om het pensioen mee te nemen. Dit is namelijk vooral afhankelijk van de financiële situatie van beide pensioenuitvoerders en het indexatiebeleid. Gebruik de Pensioenvergelijker om de pensioenregeling van Hagee Stichting te vergelijken met uw nieuwe of huidige pensioenregeling.  

Geld voor later
Uw pensioen is misschien nog ver weg, maar de overheid neemt ingrijpende maatregelen op het gebied van AOW en pensioenopbouw. U ontvangt een pensioen van Hagee Stichting. Soms kan het verstandig zijn om zelf iets extra's te doen voor uw pensioen. U kunt bijvoorbeeld pensioen opbouwen bij een verzekeraar of u kunt gaan banksparen. Laat u goed informeren over de fiscale regels die voor dit soort producten gelden. U kunt ook extra sparen of vermogen in uw huis opbouwen en dat later verzilveren. Wilt u hierover meer weten? Ga dan naar de site van Wijzer in Geldzaken.

Situaties

Picto-situaties-kl.png
Andere situaties
Picto-pensioen-kl.png
Pensioen 1-2-3

Hier vindt u het Pensioen 1-2-3

bottom of page