top of page

Als u bij Technische Unie / Otra / Van Egmond werkt dan bouwt u pensioen op bij Hagee Stichting. Op deze website leest u meer over de pensioenregeling en de uitvoering door Hagee Stichting.

Pensioenfonds Hagee stichting

Pensioen bij Hagee

Pensioen bij Hagee Stichting

Het is goed om te weten dat er in uw pensioenregeling bij Hagee Stichting van alles geregeld is. Zo bouwt u een pensioen op voor uzelf, is er een inkomen voor een partner en kinderen na uw overlijden en kunt u recht hebben op een uitkering als u langdurig ziek wordt. Wilt u meer weten over het pensioen bij Hagee Stichting? In het Pensioen 1-2-3 leest u precies wat er voor u geregeld is. Wilt u precies zien hoeveel u inmiddels heeft opgebouwd? Bekijk dan uw Uniform Pensioenoverzicht of log in op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Geld voor later

Uw pensioen is misschien nog ver weg, maar de overheid neemt ingrijpende maatregelen op het gebied van AOW en pensioenopbouw. Daarom is het slim om zelf iets extra's opzij te zetten voor later. U kunt bijvoorbeeld pensioen opbouwen bij een verzekeraar of u kunt gaan banksparen. Laat u goed informeren over de fiscale regels die voor dit soort producten gelden. U kunt ook extra sparen of vermogen in uw huis opbouwen en dat later verzilveren. Wilt u hierover meer weten? Ga dan naar de site van Wijzer in Geldzaken.

bottom of page