top of page

U ontvangt pensioen van Hagee

U bent met pensioen. U hoeft s'ochtends vroeg niet meer op pad om naar het werk te gaan. En vanaf nu meer tijd voor uzelf, eventuele partner, kinderen en misschien ook kleinkinderen. Hagee Stichting is vanaf nu het aanspreekpunt voor alle vragen over uw pensioen. We hebben hieronder een aantal zaken op een rij gezet die voor u interessant kunnen zijn.

Verhoging van uw pensioen

Prijzen stijgen en het leven wordt elk jaar duurder. Wij proberen uw pensioen daarom te verhogen. Een verhoging van pensioen heet indexering. We proberen uw pensioen mee te laten stijgen met de stijging van de prijzen. De afgelopen jaren hebben we uw pensioen helaas niet volledig kunnen indexeren. Dat betekent dat de inflatie hoger was dan de gegeven indexatie. Uw pensioen is dus iets in waarde gedaald. Elk jaar bekijken wij opnieuw of onze financiële situatie indexatie toelaat. ​U leest hier meer over bij de dekkingsgraad.

 

Informatie

U ontvangt ieder jaar een opgave van uw pensioen. U ziet daarop precies hoeveel belasting er in dat jaar is ingehouden. U heeft de jaaropgave nodig voor uw belastingaangifte. Ook informeren wij u jaarlijks over de hoogte van de indexatie.

U kunt uw pensioenopgave terugvinden in uw Digitale Postbus. Hagee Stichting brengt een aantal keer per jaar een Pensioenbulletin uit. Wilt u deze ook ontvangen? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Picto-situaties-kl.png
Andere situaties
Picto-pensioen-kl.png
Pensioen 1-2-3

Hier vindt u het Pensioen 1-2-3

bottom of page