top of page

U bouwt vandaag een inkomen op voor later

De meeste mensen hebben geen tijd en zin om stil te staan bij hun pensioen. U waarschijnlijk ook niet. Begrijpelijk. Toch is uw pensioen een arbeidsvoorwaarde die de nodige aandacht verdient. Naast wat Hagee Stichting voor u geregeld heeft kunt u ook zelf nog het nodige doen.


Pensioen bij Hagee Stichting

Het is goed om te weten dat er in uw pensioenregeling bij Hagee Stichting van alles geregeld is. Zo bouwt u een pensioen op voor uzelf, is er een inkomen voor uw partner en kinderen na uw overlijden en kunt u recht hebben op een uitkering als u langdurig ziek wordt. Wilt u meer weten over het pensioen bij Hagee Stichting? In het Pensioen 1-2-3 leest u precies wat er voor u geregeld is. Wilt u zien hoeveel u inmiddels heeft opgebouwd? Bekijk dan uw Uniform Pensioenoverzicht of log in op www.mijnpensioenoverzicht.nl.

Geld voor later
Uw pensioen is misschien nog ver weg, maar de overheid neemt ingrijpende maatregelen op het gebied van AOW en pensioenopbouw. U ontvangt van Hagee Stichting een pensioen. Maar het kan soms verstandig zijn om iets extra's te doen voor uw pensioen. U kunt bijvoorbeeld pensioen opbouwen bij een verzekeraar of u kunt gaan banksparen. Laat u goed informeren over de fiscale regels die voor dit soort producten gelden. U kunt ook extra sparen of vermogen in uw huis opbouwen en dat later verzilveren. Wilt u hierover meer weten? Ga dan naar de site van Wijzer in Geldzaken.

Situaties

Picto-situaties-kl.png
Andere situaties
Picto-planner-kl.png
Pensioenplanner

Hier vindt u de Pensioenplanner

Picto-pensioen-kl.png
Pensioen 1-2-3

Hier vindt u het Pensioen 1-2-3

bottom of page