top of page
Pensioenfonds Hagee stichting

Nieuwe baan

Als u een nieuwe baan heeft dan stopt uw pensioenopbouw bij Hagee Stichting. U kunt dan een keuze maken: uw pensioen achterlaten bij ons of meenemen naar de pensioenregeling van uw nieuwe werkgever. We noemen dit waardeoverdracht. Als u in dienst bent gekomen bij Technische Unie / Otra / Van Egmond dan kunt u uw pensioen van uw vorige pensioenuitvoerder meenemen naar Hagee Stichting. We leggen het hieronder uit. 

Waardeoverdracht

Waardeoverdracht kan gunstig zijn, maar dat is niet altijd het geval. Dat is vooral afhankelijk van de verschillen tussen de regelingen van uw oude en uw nieuwe werkgever, maar ook van het verschil in indexatiebeleid bij beide pensioenuitvoerders. Vraag daarom altijd eerst een offerte op. Dit doet u bij de pensioenuitvoerder van uw nieuwe werkgever. Als u in dienst treedt bij Technische Unie / Otra / Van Egmond dan vraagt u de offerte bij ons op. Hier vindt u het formulier dat u daarvoor kunt gebruiken. 
 

Wilt u de pensioenregelingen vergelijken? Gebruik dan de Pensioenvergelijker.  

 

Verhuizen naar het buitenland

Als u uw pensioen bij ons achterlaat én naar het buitenland verhuist, moet u ervoor zorgen dat wij altijd weten waar u woont. Geef daarvoor uw nieuwe adres aan ons door. Dit is het formulier dat u daarvoor kunt gebruiken.

Picto-situaties-kl.png
Andere situaties
Picto-planner-kl.png
Pensioenplanner

Hier vindt u de Pensioenplanner

Picto-pensioen-kl.png
Pensioen 1-2-3

Hier vindt u het Pensioen 1-2-3

bottom of page