top of page

Als u met pensioen bent dan ontvangt u geen salaris meer. U bouwt nu pensioen op om ervoor te zorgen dat u later voldoende geld heeft. Daarnaast krijgt u later een AOW-uitkering van de overheid. Dit is een uitkering die u ontvangt zodra u uw AOW-leeftijd bereikt. Misschien zet u ook zelf extra geld opzij. Dat spaargeld komt daar dan nog bovenop.

Pensioenfonds Hagee stichting

Pensioen bij ons

Kom op tijd in actie
Bij Hagee Stichting bouwt u een standaard pensioen op. Maar mogelijk is dat niet genoeg. Als u tijdig uw pensioen checkt en het er op lijkt dat u of uw partner later te weinig pensioen heeft, dan kunt u proberen uw uitgaven voordat u met pensioen gaat aan te passen. Bijvoorbeeld door geen (nieuwe) schulden aan te gaan, schulden af te lossen, extra geld opzij te zetten of goedkoper te gaan wonen. Werkt u nu parttime? Misschien kunt u fulltime gaan werken, dan bouwt u meer pensioen op en kunt u meer sparen.

Vraag advies

Een adviseur kan u helpen om te zien of het voor u verstandig is om geld opzij te zetten of andere maatregelen voor uw pensioen te nemen. Een goede adviseur neemt de tijd om al uw vragen goed te beantwoorden.

 

Wilt u meer weten over het pensioen bij Hagee Stichting? Lees dan het Pensioen 1-2-3 door.

bottom of page