top of page

2 mei 2024

‘Wist je dat’ over je pensioen

Geen partner bekend, dan geen partnerpensioen!

Na jouw overlijden heeft je partner recht op een partnerpensioen. Dat is een levenslang inkomen voor je partner. Maar dit krijgt je partner alleen als hij/zij bij ons is aangemeld. Je moet daarvoor een kopie sturen van een bij de notaris getekende samenlevingsovereenkomst. Alleen dan heeft je partner recht op een partnerpensioen.


Wat je zelf kunt doen voor een goed pensioen.

Binnen de pensioenregeling bij Hagee Stichting kun je geen extra pensioen opbouwen. Je kunt wel zelf een financieelproduct afsluiten voor meer inkomen na pensionering. Bijvoorbeeld een koopsompolis of een lijfrente. Je kunt ook zelf extra geld opzij zetten (via sparen of beleggen) of je hypotheek extra aflossen. Het is belangrijk dat je je goed laat adviseren over een vorm die aansluit op jouw persoonlijke situatie.


Online met je pensioen aan de slag.

Er zijn allerlei manieren om online met je pensioen aan de slag te gaan. Je kunt inloggen op www.mijnpensioenoverzicht.nl vooreen totaaloverzicht van je pensioen. Je kunt inloggen op de planner van Hagee Stichting voor het maken van je persoonlijkepensioenberekeningen. Of je kunt de handige tool van Wijzer in Geldzaken gebruiken om inzicht te krijgen bij wat je nog meer kunt doen.2 mei 2024
bottom of page